Kirol eta FitnessPista eta eremu

Mariya Savinova: kirol lorpenak eta biografia

Mariya Savinova - arrakastatsua Russian korrikalaria. gehien apaindutako post-Sobietar Errusia, munduko txapelketa irabazi atleta bat. Partehartzaileen aiton Dopina eskandalua.

Haurtzaro eta nerabezaroan

She 1985an jaio zen Chelyabinsk hotzetan. Ez zuen inoiz imajinatu nire bizitza duela lotzen litzateke martxan. gaztetatik dantza gustuko eta ametsetan noizbait benetako dantzari bat bihurtu zen. Adina, lehentasunak aldatu egin dira, eta orain badminton jokatu zuen. Aipagarria da lortu duten eta are Savinova honetan ikasgai bat izan zen kirol maisu hautagai.

Maria carrera nahiko praktikatzen istripuz hasi zen. neska-lagun batekin etorri nintzen atalean eta erabaki du zulagailu bat eduki. Ospetsu entrenatzaile Maslova ikusi bere eta bere etengabe trebatzeko eskaini. Mariya Savinova ez eutsi, kirola maite zuen, eta zehazki zer bere aldiz egin zuen delako. Etorkizunean, asko izango da nabarmentzen beren kideekin eta laster hasiko dira euren talentua erakusteko.

2003an, Maria junior Errusiako txapelketan bidaliko da. Inork ez du pentsatu ezer irabazi ahal izan zuen, baina brontzezko domina irabazi zuen. Urte berean, brontzezko domina eta Europako Gazteen Txapelketa irabazi zuen. Geroztik korrikalari bat hasi zen serio hartu behar, ez bakarrik estatu mailako lehiaketetan, baina baita Europan. Hemeretzi urte zituela zilarra irabazi zuen Errusiako txapelketan zortzi metroko distantzia eta kilometro erdi batean.

helduen karrera

gazteen mailan atleta arrakasta denbora luzez ondoren ezin dut helduen lehiaketan ezer lortu. Savinova kasu horretan erabakitzen entrenatzaile, eta Vladimir Kazarin doa.

nabarmen hobetu da, baina garrantzitsu sari entrenatzaile berria oraindik aurkitu behar dira. 2008an, mundu Valentzian txapelketan zuen bidali zuten, baina XVI leku bat bakarrik hartzen du. 2009an benetako aurrerapauso bat bihurtzen da. Errusiako txapelketa irabazi zuen, eta, era berean, Europako Txapelketa irabazi zuen. Denboraldi honen ondoren Savinova errespetatu munduko atleta bihurtu.

2010 aktibatuta are gehiago arrakasta izan dezan. lehenik eta irabazi zuen munduko txapelketa batean, baita Europako Txapelketan. merezi sari guztiek emakumezkoen zortzi metro irabazi ziren Aipagarria da. Inor ez da erabat harrituta hori hurrengo urtean berriro Savinova irabazi munduko txapelketa.

2013an, nazioarteko txapelketan Errusia ospatu, baina atleta honen bigarren lekuan bakarrik iraun du. beste korrikalari egiteko, emaitza hau jotzen litzateke arrakastatsua izan, baina Maria esan duenez, emaitza hobeak lortu ahal izan zuen.

olinpiadak

Future Olinpiar txapelduna Mariya Savinova bere lehen mundu partidak Joan zen hogeita zazpi urteotan. Kirolarien adin honetan jotzen da oso ikusgarria izan, baina neska erakutsi oraindik zuela goizegi off idazteko dago. Londreseko lehiaketetan egun, zortziehun metroko distantzia lehena izan zen, eta minutu 1 56,19 segundo emaitza erakutsi.

Runner etxera itzuli garaile, eta munduko atleta indartsuena bat da. It zirudien adin nagusikoa delako Maria ez da gehiago agertuko emaitza onak Summer Games ostean, baina ez zen hala. garaipen askoz gehiago irabazi egingo zuen, izan ere, ia hogeita hamar urte izan zuela arren.

Mariya Savinova: Dopina eskandalua

2015 urtean, gertaera erresonantzia gertatuko. Errusiako atleta askok legez kanpoko drogen erabilera leporatu gertatzen da. Zerrenda honetan, besteak beste, eta borondate Savinova. Jakina, guztiak erabaki hau erronka izango da, baina anti-Dopina Agentzia ziur kirolariak hori benetan erabiltzen diren nazioarteko hitzarmenak debekatu drogak izan. Ondorioz, erabaki zen Mary duten dumbfounded. Funtzionarioak bere pobretu partaidetza aurrera sariak eta bizitzako Debekuaren guztien maila edozein lehiaketetan nahi. merezi duten sarietatik bildu eta txapeldun entrenatzaile Aipagarria da. Momentu honetan, azken erabakia ez da onartuko eta azken entsegu.

Mariya Savinova Ziur kanporatua bada, erabat okerra da, dopinaren da inoiz delako onartu.

bizitza pertsonala

Senarra neska halaber atletismo munduan nortasun oso ezagunak dira. Bere izena Aleksey Farnosov da. Gazteek, aspalditik ezagutzen elkar, baita entrenatzaile bat egiten. ezagutu Hasieran ez besterik, baina 2010ean beren harremana legeztatzeko erabaki. Bost urte ezkontza ondoren, bikote lehen haurra jaio zen.

Mariya Savinova atleta handia da. Izan ere, ari ohoreak eta tituluak guztiak kenduko arren, guztiak ere gogoan izango munduko korrikalari indartsuena bat da. horren froga Another - batzuk egoera-mailako sariak, eta horien artean dago Friendship Agindua da. merezi duten duten benetan kudeatzen asko lortzeko bakarrik atleta horiek lortzen da Aipagarria da.