KulturaTV

Nork irabazi du 16 "Battle psychics"? ustekabeko amaiera

Ikuskizuna gehien espero kanala "TNT" 2015ean irrikitan espero du sorginak indartsuena 16 arteko borrokaren emaitza batera zaleak "Battle psychics," proiektuaren denboraldian, eta gertatu da. Abenduaren 25ean, airean final programa askatzea etorri ziren. Ondorioz, ezaguna bihurtu da, nor 16an "Battle psychics" irabazi.

tentsioz finale

Finalak ditu oso bizia izan da, inork ez izan, nahiz eta asmatzen duten proiektuaren irabazlea izango da eta ongi merezitako kopa bat hartuko du. estoniera ilun sorgin Marilyn Kerr, Nicole Kuznetsova white sorgin eta apaiz arbasoen Victoria Raydos gurtza: ikuskizuna hiru finalistak indartsu, eta horrek ez ziren elkarrengandik baino txikiagoak eta esku eskutik proiektu osoan zehar izan ziren.

Ikuskizuna ekoizlea Mary Shaikevich aitortu bezala, nahiz eta azken, ezin zuen imajinatu, ondoren horren izanen zaila bataila batean txapelketan horiek. Tentsioa hazi zen, eta guztiak urduri zeuden. benetako erresistentzia finalistak eta euren laguntza talde proba bat izan zen.

oraingoan marka guztiak hautsi ditu ikuskizunaren historian: azken bataila eskala harrituta. Zale, gonbidatuak, senide eta finalisten lagun jendetza literalki beraiek bila posizio eusten. Nahiz kendu parte-hartzaileak zen "psychics Battle," 2015eko irabazlea zoriondu.

Nork irabazi du 16 "Battle psychics"?

Parte-hartzaile gogokoena bozkatu abenduaren 12an aurkitu zuten eta denek testu mezu bat bidali ahal psikiko en kopuru batekin. boto ikusle kopuru handiena eman Victoria Raydos. berezia eta oso talentu Neska lasai garaipena onartu, ez dirudi nor top saria hartzen zuen zela zalantzan. Victoria Raydos - 16 "psychics Battle" irabazlea.

Ustekabeko bigarren postua

Ikusleen eta gonbidatuak ezagutzen aurretik nor 16an "Battle psychics" irabazi TNT, bere garaipena zenbatu beste finalista Proiektu - Marilyn Kerr. Herrialde osoan etorri zuen hori da lehenik eta merezi frogatzeko. Aurretik Marilyn zen proiektuan parte hartzen duten eta bigarren lekua hartu zuen, bere maitea Alexander Sheps garaipena emanez.

Bigarren tokia Estonian sorgin benetako shock bat izan zen. bere zale eta mistikoan bikotea zaleen babesarekin zenbatuko da, baina nor 16an irabazi entzun zuen "Battle psychics," negarrez, eta ezin izan nire belarri sinesten. Denbora luzez gogoko lasaia izan da eta ez lasaitzeko ixilik bere, baina atzera etorri eta lehen postua lortzeko borrokatuko agindu zuen. Raydos kezkatuta Marilyn ikusita, halaber, hori onartzeko erabaki, ikaskide handi bat zuela esanez.

Nicole ere hartu hirugarren postua maitasuna eta esker onez. Bere zale eskertu zuen bere laguntza eta irabazlea zoriondu. baita Izan ere, hori lortu finalera zuela, benetako zoriontasuna da ustez, zuen. Nicole ikuskizuna izan zen, bere osasun arren. Pasa proba oso erraza izan zen.

bitxikeriak finala

Dzhuliya Vang halaber finale agertu "psychics gudua," baina bakarrik pantailan: neska bere burua pertsonalki etortzen ezin izan, ez dago Moskutik 10.000 kilometro izan zen eta. Baina beraien duten irabazi buruzko iragarpenak "psychics Battle," 16 denboraldia, misterio bat, jende arruntaren ulertezina du hura. Nahiz skeptic Safronov a ezin izan da bidali Kodea konpontzeko. Baina Victoria guztiak ezin hobeto konturatu: entzun zuen Julia dioen bere buruz da, eta, horrexegatik da, erabat eskuineko izan zen.

Era berean, inork ez aparteko itzulera bat Pakhomov espero. Gizona batailaren erdian geratzen ikuskizuna beren kabuz, beste arreta kideek gorde nobly, kartel bat finala agertu "itzuli naiz." Gomendagarria ikusleen aldetik ezin esan gurutzeria benetan back hurbilago finalean, beren nagusitasun frogatzeko ala? Gizon bat gelan finalistak eskuetan aulki bat agertu zenean, benetako shock bat eragin zuen. Baina laster gurutzeria azaldu besterik etorri finalistak zoriondu eta ikusi nor 16an "Battle psychics" irabazi.

Gogoratu "Battle psychics," 2015 ikuskizuna historian gehien benetako intriga izan zen. Indartsuena finalistak eta zailena probak luze gogoratu izango da eta ikusleek gehien inveterate skeptics uste, are egingo.