Kirol eta FitnessFutbola

Azkarrena penta-trick futbol historian

Jende askok ez dira oso futbol hezi, uste penta-trick - arraroak eta zoragarria da. Bai, hain zuzen ere, posible da, ez asko emateko. Historia, ordea, nahikoa daki noiz jokalarien etsaia bost buruak distiratsua garbiak lortu du. Beno, ospetsuena esan behar da.

Gehienak "freskoa" erregistro

Duela gutxi September 23, 2015 bezala bezala, Robert Lewandowski, Municheko "Bavaria" ren jokalari, ordezko bigarren seihilekoan kaleratu zen. Denbora, emaitza 1 galdu etan Alemaniako Kluba: 0 bere arerio, "Wolfsburg" da. Hala ere, Lewandowski hamar minutu baino gutxiago aurkariei bost golak aurka lortu dugunik. sinestezina partida bat, hau izango da luze egon gogoratu jokalariek, zaleek zen.

Just bi asteetan "Poloniako Artillero" Robert izeneko bezala lortzeko, errepikatzen Sergio Aguero, jokalari bat, "Manchester City". Urriaren Hirugarren, bost gol sartu zituen errenkadan FC "Newcastle" atea. ere ikusgarria izan zen penta-trick. ezezaguna zer eragina, hala nola, "aktibo" jokalari on da. Luck, diziplina, kontzentrazioa, gogoa, motibazioa, arreta galtzea arerioak - Aukera masa, eta, agian, guztiak elkarrekin. Baina inork konfiantza esan daiteke - bost golak jokalari Bitxikeria bat lortu ez badira. Eta hori adibide ikus daitezke.

biziak erregistroak

Horrela, azkarrena penta-trick futbol pertenece Robertu Levandovski. Eta zer beste lorpen buruz? Horietako asko. Bas Dost FC "Heerenveen" ez azkarrena penta-trick bada ere diseinatu du, baina nolanahi ere, deigarria. 5: 0 - eta "Excelsior" garaitu da.

Dzhermeyn Defo lehen penta-trick egile Milurteko berrian, eta, aldi berean, hirugarren esaterako Premier League historia osoan lorpen - "Tottenham Hotspur" from. zen 2009an, eta, FC "Wigan" aurkako partida batean.

Dimitar Berbatov 2010ean "Blackburn" aurka penta-trick eder bat igorri du, partidaren bigarren minutuko hasita eta hirurogeita hamarreko amaitu. Beraz goi denboraldiko golegilea izan zen.

Miroslav Klose, jokalari bat "Lazio", 39. minutuan eta "Bologna" bost golak ederra lortu du. Hau da azken 27 urteotan, besteak beste, lehen ekitaldia, eta hirugarren penta-trikimailu Serie A. historian dago

Carlos Eduardo, 12 minutu hasi eta hirurogeita laugarren bukatu - eta "Nice" jokalaria, taldeak "Guingamp" 5 gol bikaina lortu du. Azkenik, Luiz Adriano, ahul eta unpretentious BATE aurkako "Shakhtar" zatian jolasten bost aldiz jo atearen arerioak Bielorrusia.

Hiru ospetsu ustiatzen

Eta azkenik, merezi hiru jokalari nor jotzen dira gehien eta ezaguna lorpenak buruz esan behar da. Lehenengoa - Cristiano Ronaldo da. bost golak diseinatu zuen FC "Espanyol" aurka, eta horietako bat izan da penalty ezarri. merezi hori, hala nola, bigarren trick Ronaldo da Aipagarria da. Urte berean, pixka bat lehenago, izan jaulki zuen penta-trick "Granada". Baina "Español" - zailagoa aurkari.

Hurrengo dator Ramadel Falcao, puntuatu diren 5 golak net, "Deportivo" 43 minutuz. Urtean 2012 - denbora denean jokalari bat futbol osoan Europe beldurrezko sartu.

ospetsuenetan club Txapelketa - Eta, jakina, Leo Messi eta bere Phenomenal bost golak atea, "Bayer" Champions League lortu du. Futbolari oso dotorea "sinatu" hainbat aldiz helburua da. Eta zirraragarria izan zen.

Beno, zer datza aurretik penta-trick harrigarria ugari daude, asmatzen dezakezu futbol delako - joko bat etengabe sorpresa hori. partiduak bakarrik dugu ikusi ahal!