Berriak eta GizarteaOspetsu

Errusiako Denisenko Aleksey Alekseevich thehkvondistov: biografia, lorpenak eta bitxikeriak

Denisenko Aleksey - ezaguna etxeko kirolari taekwondo. Bi-time Udako Olinpiar Jokoetan dominaren. Errusiako txapelduna, errepikatzen partaide eta Europako eta munduko txapelketetan irabazlea. the Baku lehen europar jokoak, bertan brontzezko domina irabazi kidea. Errusiako Kirol Master saritua titulua dauka zuen.

atleta biografia

Denisenko Aleksey Bataisk, hau da Rostov eskualdean dago herri txiki batean jaio zen. Hau 1993an gertatu zen.

Denisenko Alekseya taekwondo atalean ekarri bere aita denean bakarrik 8 urte zituenetik. eskolara bakarrik joan zen. Gure heroi artikulu bereko bere lehen entrenatzaile, eta izen Alexander Shin zen ezagutu zuen.

etorkizuneko txapelduna Aita eman bere semeari kirol honetan da bere goiz idoloak antzekoa izan nahi nuen delako - Dzheki Chana eta Jean-Claude Van Damme.

athletic karrera prestatzeko hasi aita Denisenko Alekseya bizitzako lehen urteetan aurrera. Dute gorputza gogortuta arduratzen ziren. Hasieran ostean Alex oso gaixo eta ahula umea zen.

Lehen aldiz Alex gogoz atalean joan zen, baina pixkanaka inplikatu zen. Bere aita idolo imitatzen hasi zen eta energia berritzen hasi Taekwondo aztertzeko.

Aita dio Alex ez zuen besterik nahi amore ematen kirolak, baina azkenean haren kontra egitea erabaki du. Izan ere, prestakuntza zuen horretara Don bidez lortu itsasontziz arren. Horrelako arazo Rostov eraikuntzan sortu dira Voroshilov zubi. garraio publikoa eskuineko Don, non entrenatu zuen ertzean berritzeko direla eta, ez ibili. Beraz, beharrezkoa zen txalupa bat erabili. Eta etxera itzuli berandu azken autobusa arratsaldean.

bizitza pertsonala

kirolari baten karrera bizitza pertsonala paper garrantzitsua du soilik berriki. Aurretik, erabat da kirol bideratuta.

Azkenaldian, 2016ko abenduan, Anastasia ezkondu zen thekvondistke Baryshnikov brontzezko Olinpiar Londresen Games, hiru aldiz Europako txapelduna txapeldun, bitan brontzezko domina irabazi munduko txapelketa honetan.

Olinpiar Londresen Games

Alexei Denisenko taekwondo hasi zen emaitza onak oso lehen gazteen txapelketetan batetik erakusteko. Laster ohar bat etorri zen Selekzio autobusak izateko.

nazioartean arrakastak emandako parte hartzeko Udako Olinpiar Jokoetan zion Londresen 2012an. Garai hartan, urte ez nahiko 19 zituela. Denisenko pisua arinena kategoriako jokatu - 58 kilo.

Errusiarrak bere garaipenaren bidea hasi baita aurretiazko txandan, gaztea izan dut geroztik, ez da edonork atleta ezaguna balorazioak pertsonala baxua. Olinpiadak Artikulu hau heroia lehenengo borrokan bete Costa Ricako Heiner Oviedo dut. Errusiako luizi garaipena 5 irabazi du: 2.

laurdenetan ere, Alexey Denisenko Olinpiar Jokoetan Txinako atleta bat Wei Chzhenyanom talka. Oraingoan borrokaren aktibatuta mingotsa, luzea, eta are gehiago eraginkorra. Denisenko irabazi 10: 7. Jende gehien kaleratu finalerdia bertan Alex borroka mingotsa ere eman modu Hego Koreak Lee Tae Hun du 6 puntu eman: 7. Bide batez, abuser finala errusiarrek birrintzeko espainola Huelya Gonzalez 8:17 by porrota jasan.

Baina Alexey Denisenko hirugarren postua zelaian, llamado kontsolamendu final irabazi du Australiako Safwan 3 Khalil: 1. Beraz, errusiar gazteak bere lehen Olinpiar domina irabazi du. London Games hartan honek bi brontzezko Taekwondo in Errusiako taldearen domina bat bakarra.

Azerbaijango Europako Txapelketan

Hurrengo nazioarteko txapelketa nagusiak Europako Txapelketa izan zen, Baku, Azerbaijan hiriburuan ospatu zen. Alexei Denisenko, garai hartan atleta baten biografia batean taekwondo zeregin erabakigarria, inolako arazorik Txapelketa gabe hautatutako jokatu.

lehiaketak berean, pisu kategoria 68 kilogramo arte zuen egin ditu. Behin aurretiazko errondak gainditzeko, atleta bataila erabakigarria iritsi da. finalean ezagutu Turk Servet Tazegül ekin zion, baina galdu.

team gero Errusiako taldeak hartu zuen bigarren postua, bi urrezko, hiru zilarrezko eta brontzezko bi sari irabazi. Stronger bakarrik kroaziar izan ziren.

Munduko Txapelketa Errusian

2015 urtean, eskubidea World Cup Alexey Denisenko batean hitz egiten irabazi zuen. Garai hartan atleta baten biografia batean Taekwondo ezinbestekoa jokatu.

Artikulu honen protagonista berriro pisu kategoria 68 kilogramo gehienez ere borrokatu ziren. Eta azken partidua egindako lagunak berriro Turk Servet Tazegül batera. Eta berriro galdu zuen.

Oro har, Errusiako taldeak egin gaizki munduko txapelketa hartan, 12. postua bakarrik akabera. piggy gure taldearen bankuan ez zuen inolako urrezko saria, soilik bi zilarrezko (horietako batek irabazi Denisenko) eta bost brontzezko dute.

Baku in European partidak

2015 parte hartu zuen hurrengo nazioarteko lehiaketetan Alexey Denisenko ere. Taekwondo Europako lehen Games programaren barruan sartzen zen. Hau antzeko olinpiadak, baina Europako talde bat da. Hasieran hori egingo da udako kirol bakarra, baina orain proposamen gehiago, antolatzeko eta Europako neguko jokoak jasotzen bere gain hartu zuen. Merezi duten beste kontinenteetako lehiaketak, besteak beste, izan dira inguruan denbora luzez egoten. Adibidez, Pan-American, Pan-Afrikako eta Pan-Arabiar Games.

Lehiaketak horiek At 1/8 finala Alexei Denisenko batekin hasi nintzen. San Marino Michele Chekkarone batetik atleta aurka zuen. Errusiako konfiantzaz irabazi 19: 1. laurdenetan, artikulu honen protagonista gisa konfiantzaz tratatzen ingelesak Martin Stamper batekin - 18: 6.

Arazoak du gunearen jabeak, Azerbaijani Ayhan Tagizade batekin Finalerdiak bakarrik hasi zen. iraunkor duelu batean Denysenko eginiko 5: 7. Turk Servet Tazegül - Hirugarren postua lortzeko borroka horretan errusiarrek bere luze-time arerio ezagutu. Une honetan, turkiarrak-batean 1/8 Polo Karolyu Robaku finala galduta - 9:21.

Hirugarren postua bizitasuna produktiboa joan. Denisenko, azkenik kudeatzen irabazteko - 19:16.

taldea Europako jokoak gero, errusiarrak hirugarren izan ziren, Azeris eta British atzean.

Bigarren Olinpiada

2016an adina 22 at, parte hartu zuen bigarren Olinpiadak Alexey Denisenko ere. Olinpiar Jokoetan Taekwondo nahiko gaztea da, baina dagoeneko gogoko diziplina bat izan zen.

bere koroa ere pisu kategoria 68 kilogramo arte Denisenko zen berriro faboritoetako bat. 1/8 final batean tratatzen erraz zuen Venezuelako Edgar Contreras batera - 12: 2. laurdenetan bildu Turk Tazegyulem ekin zion, baina oraingoan ere frogatu bere aurkari, nor jatorriz aldizka galduko baino indartsuagoa. Errusiako irabazi du 19: 6.

finalerdietan, zen garaitu zuen Belgikako Jaouad Ashhab 6: 1. Alexei Denisenko finalean Jordan Ahmad Abagaushom batetik atleta batera konbergenteen. Ez dio axola zenbat kontrajartzen Artikulu hau heroia, oraindik galduta 6:10.

zilarrezko domina hau errusiarrak irabazi zuen joko horiek bakarrik. Emaitza honekin taldeak gertatuz gero, bederatzigarren partekatu dute Mexiko, Nigeria, Serbia eta Frantziarekin.

txapelketan bidean

Orain Alexey Denisenko gogor entrenatu, azkenik irabazi urrezko domina nazioarteko lehiaketetan garrantzitsuenetan jarraitzen du. Ikusten duzun bezala, betiere, hala nola arrakasta gisa zuen edo ez zuen behin lortu da.

Gaur egun Denisenko bere jaioterrian bizi - Bataysk. kirol ikasten Naberezhnye Chelny ere karrera paraleloan.

bere emaztearekin Denisenko tandem jarduteko próximas Udako Olinpiar Jokoak Tokion 2020an planak.