Berriak eta GizarteaOspetsu

Milan Dadashov: bizimodua gisa borroka

Artikulu kirol munduan pertsona interesgarri bat buruz kontatzen du. aukeratu du Dadasheva Milana kirol A - borroka. Nazionalitatea - dagestanka, baina bizi da Errusiar Federazioko lurraldean zuen. It borrokan freestyle errusiar txapelduna 2016an. hala nola, gaztetan izan arren, mundu-mailako MS bat da. sentimendu gehienak eroso kategoria 48 kg-ra arteko da.

Dadashov Milan (borroka): biografia

Milan Kamilhanovna Dadashov 1995eko otsailaren 20an jaio zen Dagestan Errepublikako lurraldean, Izberbash hirian. Badira ere jaioterriaren buruzko beste informazio, baina ez da baieztatu. Geroago familian Makhachkala, non hasi zen lasterketa karrera neska mugitu.

Haurtzaro liluratu arte martzialetan by geroztik Milan, beraz, bere ibilbide judo atalean klaseak dituzten batxilergoko hasi zen. Noiz Dadashova zen 15 urte zituela, hau da, 2010ean, zuen hirian txapelketan borrokan gonbidatuta. Txapelketa irabazi ondoren, borrokan bere hurbilago dagoela konturatu zen eta batean aldatzea erabaki borroka galtzerdiak. Beraz kirol honetan berriaren izar bat - Milan Dadashov. Borroka berarentzat izan zen eszena non izan zuen behin eta berriro igo podiumean.

borrokan egitea erabaki

mitikoaren Errusiako entrenatzaile Kasum Nasrudinova Makhachkala Gazteria pean trebatu zuen. helduen kirol trantsizio ondoren Milan hasi prestakuntza Svetlana Gracheva. entrenatzaile honek lagundu du atleta gazte talentua agerian.

Milan Dadashov (borroka da nire bizitzan neska ez bakarrik) jada 21 urte kudeatzen ditu bi gradu lortzeko: ekonomia eta hezkuntza fisikoaren alorrean.

Karrera Milana Dadashova

atleta gazte ibilbide profesionala 2012an hasi zen, eta lehen arrakastak ez dira datozen luzea. Otsailean, Milan ospetsuan Txapelketa Klippan Lady Open bigarren izan zen. Izugarri arrakastatsua urte bereko apirilean izan zen. Lehen Dadashov brontzezko domina irabazi Orenburg Txapelketa, eta, ondoren, Errusiako txapelketa junior irabazi. Eta ondorioz - Gazteen Selekzio erronka bat.

Maiatzaren bukaeran, Milan hartu urrea Junior Txapelketan izan zen, Turkiako Ankara hirian ospatu domina. Uda hasieran, atleta Europako hirugarren Gazteen Txapelketan Zagreb zen. arrakastak horiek 2013 arte itxaron behar izan denean, maiatzaren Milana Dadasheva (kategoriaren 48 kg-ra arteko in borroka) izan zen urteroko gazteen Txapelketa Sirakov eta Ilieva ondoren, izan zen Varna hirian Bulgarian ospatuko lehena.

Eta zuen aurretik hilabete bat Errusiako txapelduna Perm Txapelketa izan zen. Era 2013ko maiatzean Dadashev itxaron arrakasta beste - brontzezko Dormagen herrian alemanez lehiaketa at (kontsolamendu Milan finala garaitu ikaskide Errusiako Selekzio - Ekaterinu Polischuk).

Baina 2013ko uztailean Milan huts Europako Gazteen Txapelketan izan zen, gaztelania Skopje ospatzen. Kirolariaren sailkapenean zazpigarren, bigarren txandan borrokan utzi zuen Alemaniako Katrin Henke bat galdu ondoren. cruciate haustura bat, eta horrek nahiko luzea berreskuratzeko lerroak a behar litzateke - 2013 lesio bat terrible kirolarien amaitu zen. errehabilitazio prozesua bi hilabete eta erdi, eta horren ondoren atleta Minsk Txapelketa parte hartu, baina ez cashed hartu. Bere hurrengo sari Milan junior munduko txapelketa irabazi zuen, hirugarren postuan amaitu du hor, Japoniako atleta Yu Miahara bigarren soilik.

Arrakastak eta sariak

2015 segurtasunez aktibo talentu atleta grabatu ahal izango dira. Uda hasieran, Istanbul Junior Continental Txapelketan Milanen bere pisua klasean irabazlea. Abuztuan, the World Junior Txapelketan, izan zen Salvador berri du Brasilen ospatu, Dadashov berriro irabazi brontzezko.

2016ko kirolari gazte helduen Parisen txapelketan hirugarren final leku hasi zen. kirolarien artean Europako txapelketan 23 urtez azpiko tan udaberriko goiz batean Milan zaharra hartu hirugarren postua brontzea Juniors Violetta Ćirić artean nagusitu Europako txapelduna gorako zuen dramatikoa bataila batean.

Uda hasieran, helduen Errusia Milana Dadasheva, borroka bertan lehentasuna bihurtu da zure bizitzan txapelketan, bakarrik ez aukerarik ez uzteko arerioak. Guztiak lau ospetsuren opponentki hezurren agertu - ezin izan da deitu zion sentsazio bat, baina autobusak eta adituek asko zer ikusi harrituta zeuden.

Orduan argi geratu zen, Milan hori - Brasilgo Olinpiar Jokoetan bidaia bat contender nagusia errusiar borrokalari talde irudikatzeko pisua kategorian, 48 kg arte. Dadashov zen ofizialki Errusiako Olinpiar taldearen aplikazio barneratutako 2016 uztailean. atleta gehienak arabera, bere haurtzaroko ametsa izan zen eta oso pozik dagoela bere helburua erdietsi den zuen.

Olinpiadak 2016 emaitzak: Milana Dadasheva (borroka)

Rio de Janeiro, izen handiko Olinpiar Txapelketa - guztia, zure bizitza bete egin atleta nahi zuen zirudien. bakarrik geratu da domina bat irabazi Errusiako taldeak, baina zoritxarrez hau ez zen posible. Jakina, handia hasi zen dena - sailkatzeko Dadashov Koreako atleta Kim Dzhoon irabazi. Baina 1/8 azken porrota Jelica Yankov, Bulgarian taldeak irudikatzen duen batek ere.

hechos interesgarri

Kirolariaren aitortu bere aisialdian gustuko liburuak irakurri eta marrazki bizidunak positiboa ikusten. Milan Dadashov primeran ingelesez eta arabieraz menderatuko. Milan mistoa arte martzialak fan handi bat eta askotan etxeko borrokalari zalea da.

halaber, gustuko zuen atletismoa txikitatik Milan lehenengo grina zen. Present 2016an ikusi Moskuko Estatu Unibertsitatea etorrera zientzia politikoa fakultatean on - Milan Dadashov - agian laster diplomatikoak arena izen berri bat entzungo dugu. Borroka, olinpiadak 2020, gizarte-jarduera - atleta etorkizunerako planak asko eta han gelditzeko, bera ez doa.