EraketaIstorioa

Maria Orlova - Espero Errusiako sled

Gaurko hitz egin du Errusiako sled esperantza gazte buruz utzi. Mariya Sergeevna Orlova - kirol master, Errusiako taldearen alde, kirola - skleton, Europako eta Munduko Txapelketan irabazle.

Biografia

Maria Orlova April 14, 1988 San Petersburgo jaio zen. Altuera - 167 cm, pisua - 69 kg.

Young Masha berehala hasi atletismo parte hartzea, baina azkenean konturatu kirol honetan arrakasta eta ez ikustea eta eskeletoak hasteko gai izan.

Maria Orlova aktiboki arduratzen lera 12 urte, eta 2008an, Mary Selekzio, eta bertan parte hartu du nazioarteko klaseko lehiaketak handiak ere, oso emaitza onak erakutsiz hasi zen aukeratu zuten.

Europako Kopa debuta Winterberg herrian alemanez, Orlov bederatzigarren aldia bat erakusten du, denboraldiko gainerako ospatu emaitza berdinarekin. Goiko hamar clung zuen beti.

bederatzigarren tokian - Hurrengo Mary gazteen munduko txapelketa batean, eta horrek emaitza itxaron.

Hurrengo denboraldian, Maria Orlova gehitu nabarmen erritmoa: huts egin du, behin bakarrik aurrera irabazteko goi egindako zortzi etapa hamar, eta sailkapen orokorrean ere, denboraldia amaitu laugarren postuan.

2010 amaieran, arrakasta atleta maila desberdinak Amerika Kopa parte hartu du denboraldi berean Intercontinental Kopan parte hartu zuen.

Denboraldia 2012an Maria Orlova ez ospatu erabat arrakastatsua. zuzenean parte hartu zuen kopa lehiaketak guztietan, eta emaitza onena Suitza (St. Moritz), non atleta irabazi du bederatzigarren tokian errepidetik irten egin zen. sailkapen orokorrean ere denboraldiaren amaieran Masha 12an izan zen.

sari nabarmenak

2013an, Igls herrian austriarra Europako Txapelketan Orlova at irabazi zuen zilarrezko domina bat, sailkapen orokorrean joan zen, Mary esker jaso du kopa estra domina - brontzea. mistoa taldearen ekitaldi batean World Cup Winterberg Maria in hedatu ditu bere domina diruzaintzaren oraindik brontzezko beste bat.

kirolariak ez hizkera bat, eta Maria Orlova, eta horren biografia da oraindik ez bezala zabala, eta ez bakarrik kirol arena honetan ikus daiteke aurretik. gazte eta etorkizun handiko sprotsmenke Zorte ona.